GYakran Ismételt Kérdések

Kérdésével forduljon hozzánk, ha nem találja a válaszunkat ebben a Gyakran Ismételt Kérdések listában.

Hol és mikor tudom befizetni a tanfolyami díjat?

A tanfolyam díj befizetése az iskola irodájában készpénzben, keddtől-péntekig  14-17 óráig, illetve banki utalással történhet. A befizetésről kapott számlát a tanuló köteles a  gyakorlati oktatójának bemutatni.

Gyakorlati óra visszamondható-e?

 A gyakorlati órák lemondása legalább 24 órával a megbeszélt tanóra előtt lehetséges. Amennyiben a tanuló nem jelent meg a megbeszélt időre a gyakorlati oktatáson a levezetendő órákat ki kell fizetnie.

Változhat-e az óradíj a gépjárművezetés megszerzéséig?

Az iskola vállalja, hogy az elméleti oktatás megkezdése után az elméleti óradíjban nem alkalmaz változtatást, a gyakorlati oktatás óradíj- változtatásának jogát az iskola fenntartja.

Van-e következménye ha a tanulást máshol fejezem be?

Mindenféle kedvezmény jogosultságát elveszti a tanuló abban az esetben, ha nem az iskolánkban fejezi be a tanulmányait.

Melyek a tanuló áthelyezés feltételei?

Amennyiben a tanuló más képző szervnél kívánja folytatni a vizsgákra való felkészülést, úgy az áthelyezéshez szükséges Képzési Igazolást, 3 munkanapon belül az Autósiskola irodájában átveheti.

Az igénybe nem vett szolgáltatás díját a jelölt visszakapja, amennyiben azt írásban kéri. A visszafizetés 8 napon belül készpénzben történik. A tanuló adminisztrációs és egyéb költségekre 20.000 Ft megfizetésével tartozik az iskolának.